De Instagram Advents Kalendar campagne van 2023

Geef jullie Instagram kanaal een boost 🚀
Deel cadeau's uit aan jouw community 🎁
Kom in de early Christmas spirit

HO-HO-HO!

Kerstmis staat voor de deur, wat betekent dat we, naast het volproppen van onze monden met allerlei lekkers, de kerst adventskalenders tevoorschijn mogen halen! 🍬

Voor 24 dagen kun je cadeautjes geven aan jouw community, wat niet alleen voor veel bewustwording zorgt, maar mensen ook in de vroege kerstsfeer brengt! 🌟

Maak je klaar voor een maand vol dagelijkse verrassingen, feestelijke vreugde en een laatste boost voor jullie Instagram kanaal! Samen tellen we af naar de mooiste tijd van het jaar🎄❤️

Mis de feestelijke pret niet en geef jullie community de kans om spannende cadeaus te winnen. Dat is het minste wat ze verdienen voor hun loyaliteit! 🎁

Dit is hoe het werkt

1️⃣ Story 1

De eerste story is een intro, waarbij de kijker op de knop ‘open dag …’ klikt om zo het hokje te ‘openen’

2️⃣ Story 2

Het hokje opent en het cadeautje wordt ‘uitgepakt’. Als de kijker geïnteresseerd is, klikken ze op de knop ‘Tik hier’.

3️⃣ Story 3

Bij de derde story wordt de tijdlijn post ge-repost, zodat de kijker naar de tijdlijn post wordt begeleid.

4️⃣ Giveaway timeline post

Wij zorgen ervoor dat de tijdlijn post iedere dag gepost is/ kan worden. Hier kan de kijker commenten & taggen en hierdoor meedoen met de weg geef actie!

5️⃣ Story 4

Na 24 uur wordt er een winnaar uitgekozen. De URL link van de dag wordt geplaatst in een Giveaway Generator. Hierdoor is de giveaway 100% eerlijk en maakt iedereen evenveel kans!

Wat vorige klanten te zeggen hebben...

Het was een leuke samenwerking! De 24 daagse adventskalender sloeg goed aan en is enorm positief ontvangen door onze volgers. Een leuke en positieve manier om onze Instagrampagina te boosten.

Lisa

1op1Dieet

Voor onze tweede pagina @dagentotkerstmis van #DARUM! hebben wij de 24 daagse adventskalender ingezet om onze volgers dit jaar eens te verassen met mooie cadeaus. En met succes!

Dennis

#DARUM

Een fijne samenwerking! Onze adventskalender was een goede test.
Wij hadden gekozen voor een 24 daagse adventskalender. Wij vonden het alleen veel herhaling. Voor een volgende keer kiezen wij voor minder dagen. Liever een paar pieken dan elke dag een kleine giveaway.

Kaz

OWN fitness wear

Zit je nog met vragen?🎄

Plan dan nu jouw kennismakings gesprek in, Santa’s little helpers helpen je graag verder. Geen zorgen, wij weten dat je het druk hebt. We zullen het kort houden 😉

Veelgestelde vragen die de kerstman ontvangt

🎁 Wat is de interactieve Instagram Advents kalender?

 
Een adventskalender is een kalender die wordt bijgehouden tijdens de adventsperiode. Hiermee open je iedere dag een cadeautje totdat het Kerst is. Op 24 december, oftewel Kerstavond, open je jouw laatste cadeautje van de adventskalender. Dan start de meest betoverende tijd van het jaar.

De Instagram advents campagne gaat op 1 december van start met de ✨magical countdown✨ tot kerst! Natuurlijk mogen jullie ook later beginnen met het starten van de online campagne, the choice is yours!

🎁 Kunnen wij ook minder dan 24 dagen kiezen?

Jullie beslissen of jullie de volledige campagne van 24 dagen willen doen, of bijvoorbeeld 7 dagen voor Kerstavond de adventskalender willen beginnen. Het is helemaal aan jullie hoeveel dagen en daarmee het aantal cadeau’s wilt geven. Uit ervaring weten wij dat, hoe meer dagen je doet, hoe langer de campagne is, des te meer bereik je zal ontvangen (en meer mensen blij maakt).

🎁 Wat kunnen wij als cadeau(s) geven?

Jullie kunnen een grote (of kleine) korting geven, 1 van je eigen producten cadeau doen of iets creatiefs verzinnen! Wij adviseren om variatie toe te voegen, zodat het interessant blijft voor jullie community en iedere dag terug komen. Voorbeeld, op dag 1 wil je iets geweldigs weggeven! Dit zal je community aanmoedigen om meer dagen te openen.

🎁 Wie gaat alles online posten?

Het kan zijn dat jullie zelf een Social Media Manager in bedrijf hebben. Dan schakelen we met die persoon, geen probleem! Wij bieden, naast de Adventskalender ook de mogelijkheid alle dagen te posten en de gehele campagne in te plannen.

🎁 Hoe worden de winnaars uitgekozen?

De URL link van iedere dag wordt in een giveaway generator geplaatst. Op die manier maakt iedereen namelijk even veel kans. De generator kiest uit de lijst van iedereen die heeft gereageerd onder de post van de dag, een winnaar uit. Wij nemen dit proces geheel uit jullie handen!

🎁 Waarom wordt ons account geboost door de Advents Kalender?

In het kort: Omdat dingen weggeven online heel goed werkt! Mensen vinden het leuk om iets te winnen. Al helemaal als het gaat om een van hun favorieten producten 😉 Jouw community zal gaan reageren, taggen en liken op een dagelijkse basis met jullie Instagram account. 

Kortom, een laatste interactieve boost voordat we samen het jaar afsluiten! En uiteraard lijkt dat ons tof om samen af te tellen, op een creatieve en leuke manier.